uFeel.me
Разминаване
Автор: Snowflower,  22 октомври 2009 г. в 13:02 ч.
прочити: 309

         
        
Два бряга сме...
и мостът разрушен
е граница, която ни разделя...
Ти гониш цел,
а пътят е за мен
единствен смисъл в този свят... не “пепел”...
 
Постигнал цел,
забравил вече пътя,
посока се опитваш да чертаеш...
Презрял предел,
раздаваш все поуки,
не се съмняваш: “Пътят ни това е!”
   
За тази цел
цената беше пътя -
забравен път... а знаех важно бе
по начин смел,
но без ненавист люта
да стигнем заедно до едно небе...
          
Достигна някой
някъде в безкрая...
Забравен мост е вече разрушен...
И пътя свой
(забравил си го – зная...)
пак следвам аз, а ти пък – нова цел... 
          
19.10. 2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me