uFeel.me
Различна тишина
Автор: TERA57,  24 март 2013 г. в 22:14 ч.
прочити: 236

    

И тишината ми...

след тебе е различна.

И тишината... изригнала

във шепот на кокиче.

И тишината - във звъна камбанен,

отекнал в тичинките. За цъфтеж.

И тишината на възкръсналото утро.

Безумно влюбената ми... надежда!

                                               

 

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me