uFeel.me
Разговор
Автор: zagorka6,  10 декември 2011 г. в 09:53 ч.
прочити: 166

Със тебе смърт - жестока, зла съдба,
не сме се срещали лице в лице,
но ти докосна ме веднъж ли два
със костеливите си, зли ръце.

Първо баща и майка ми отне -
мили светци в образ тих и скромен,
после любимата сестра ми взе,
като вихър страшен и злокобен.

Отне ми ти и скъпия съпруг -
във живота моята опора,
а мене запокити ме напук
сама да скитам с тежката умора.

Не си всесилна - добре е туй да разбереш!
По-силен е животът и те побеждава.
Но до когото черна длан допреш,
във него мъката докрай остава.

Във твоя списък подреден,
мой ред е, но аз не съм готова
и моля те, дари ми някой ден -
със Сатаната още да поспоря.

Вред, където минеш, носиш скръб,
за всички си ти нежелана,
а силно любя аз живота скъп
и искам все при него да остана.

Животът труден, тежък и суров,
по-мил е от тебе, неизбежна.
Не ще дочакаш ти от мене зов.
Забрави за мен, о, ти, любезна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me