uFeel.me
Разговор със съдбата
Автор: CAMODIVA,  12 ноември 2010 г. в 11:52 ч.
прочити: 423
Моя огнена, светла съдба,
днес защо си ми странно сърдита?
Пак ли сбърках на нещо реда,
или в грешна посока залитнах?

Усмихни се, не гледай така -
маска строга на нас не прилича,
с теб не знаем коя е жена
и коя - вироглаво момиче.

Днес се гоним, кроим номера,
на противници страшни играем,
а пък утре, ръка за ръка
се държим и за грижи нехаем.

За закачка познатия строй
преобръщаме, после отново
правим своя обратен завой
и градим правилата сурови.

Ех, отдавна се знаем, съдба -
две съпернички, пламнали в злоба,
две лудетини с щура глава
и приятелки, верни до гроба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me