uFeel.me
Разголване
Автор: jina97,  19 февруари 2010 г. в 23:25 ч.
прочити: 236
Заставам пред теб
без грим и без маска,
естествена, гола, добра.
Разголих не тяло,
душата своя разголих
              пред тебе
и казах ти:
\" Погледни ме! Ела! \"
За теб днес прозрачна е
              моята същност,
              мойта душа,
там вижда се желанието мое
              да се съхраня
и от хорски неволи
              да не извръщам глава.
В най-свидното кътче аз
              тебе поставих,
ела, погледни ме и виж
              къде отредих
за своя приятел аз не забравих,
в СЪРЦЕТО си пламенно
просто ревниво те скрих...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me