uFeel.me
Раздяла
Автор: ivelinage2,  13 април 2013 г. в 22:00 ч.
прочити: 411
Поредна раздяла с приятел -
пътека за двамата свърши,
оттам тя на две се разделя
и водят в различни посоки...

Така ни събира съдбата,
уж някак безкрайно случайно
и пак тъй ни разделя, но вече 
случайности знаем че няма... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me