uFeel.me
Раздяла...
Автор: svetletyy,  21 декември 2011 г. в 12:58 ч.
прочити: 261
И ето раздялата настъпи.
Някъде дълбоко боли,
не спират да капят сълзи...

Ще си тръгна сега,
сега или никога...
Трябва да те пусна
макар и сърцето да кърви...

Надявам се щастието
си да намериш ти.
Макар и с друга
да не искам да те виждам..

Зная,че тя от мен
ще да е по - добра
и повече любов
от мен ще ти дари...

Мъката ме задушава..
Но през вратата ще изляза
На нея ще напиша
Обичам те
и с пръсти ще оставя
за тебе следи....  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me