uFeel.me
Раздавам си душата като дъжд
Автор: tonia_borisova,  9 април 2012 г. в 03:14 ч.
прочити: 448

Раздавам си душата, като дъжд -


от кротките, смирени дъждове съм.


Не се изливам гневно изведнъж,


а тихичко, като приспивна  песен.


Валя и плача, плача и валя -


сълзите напояват най-дълбоко!


И щом възкръсне жадната земя


изчезвам в неизвестните посоки!


Понякога обаче става друго –


от болките тъмнея и е страшно.


Вихрушки ме завъртат, като луда,


в небето вдигам пътищата прашни.


Гърмя. От мълнии раздрана цяла


и капчица душата не изцежда…


И тръгвам – градоносно натежала,


преди да рухне сетната Надежда!


08.04.2012г., Ямбол


Из \"Тайнства\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me