uFeel.me
Раздавах всичко
Автор: kras,  18 март 2011 г. в 20:03 ч.
прочити: 347
Раздавах всичко...
цял живот за другите...
и чувствата си силни не щадях...
Не търсеща отплата
за заслугите,
на себе си единствено вредях.


Предадоха ме толкова приятели...
и колко ми останаха от тях?!
В живота ми вий кратки обитатели...
защо ли ви изгубих?!
Не разбрах!!!

Излъгана
от толкова любови...
Разделите тъй трудно преживях...
Раздавах всичко
цял живот за другите...
за себе си да мисля?!...
Не успях!!!

А толкова нерадостно живях...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me