uFeel.me
Разчупи печата
Автор: Besy,  5 април 2011 г. в 12:55 ч.
прочити: 258
Веднъж се прави този избор,а после връщане на зад няма
Само силата ти с теб остава, друго нищо нямаш ти.
Щом ръката си отвориш - да изпадат всичките трохи
дето стискал си ги здраво ти...
Всичко в тебе ще се промени.

Да погледнеш пламъка в цялата му красота.
Да се потопиш в него, сякаш влизаш в езерна вода.
Да изпиташ чувства, вълнения - по-мощни от светкавица,
да се разпилеят в те  като листа от вятъра.

Да изпиташ пълна свобода,като се отречеш
 от себе си и от всичко това.
Да разчупиш печата на сивата мъгла...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me