uFeel.me
Разбулени....
Автор: Nuri,  22 февруари 2012 г. в 21:05 ч.
прочити: 256

Разбулени в мене са мечтите.
Откривам нови светове,
мрака отпъждам - безпрекословно.
Разбулвам и душа и сърце.
Тръпка в мен гори ме,
истина ли е това или не?
Очите ми сияят, хиляди цветове.
Толкова е хубаво нали?
Разбулени и желанията, Мигове.
Чакана е надеждата - събуждаща.
Изригваща с нова сила.
Разбулил сам и душа и сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me