uFeel.me
Равносметка
Автор: anabet,  13 декември 2011 г. в 22:53 ч.
прочити: 263
При всяка равносметка
се прощавам ...
а с новото начало -
пак оставам ...
Изпращам предишни години
с възходи и падежи,
посрещам новите
с нови надежди!

Променят ни дните
и миговете -

понякога радостни,
понякога с болка,

остават само
\"неповторимите\" ...

и споменът, че ги има!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me