uFeel.me
Ръстът на Човека
Автор: sofia_air,  25 юли 2011 г. в 22:18 ч.
прочити: 299
Напук на всички строги правила
и всички заповедни етикети,
пишете най-човешките сега.
Послушайте - диктува ви сърцето.
На гладния събрал за четвърт хляб,
затоплени от стискане стотинки -
подайте цял, защото ще е грях
неволята да слагаш на теглилки...
Небето ни изпраща тегоби,
за да измери колко сме порасли.
Нагоре ръст, нагоре протегни...
Защото там е истинското щастие!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me