uFeel.me
Ранена
Автор: tinarosivoice,  2 април 2013 г. в 07:43 ч.
прочити: 180

По всичко изглежда
знаците пропуснах. 
Сърцето ми за кой ли път
проля кръвта невинно...
Будна, но в гърба
така яко ме прободе
изненадващо дебнещото зло
и почти се разпаднах
на капки...
цялостта се разлюля,
няма здравина...
не знам къде съм...
и пак се моля
дай ми сили, Господи,
ранена да продължа
и отново поражението
да приема!                 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me