uFeel.me
Ръкави на рибар
Автор: machkar,  2 април 2011 г. в 14:25 ч.
прочити: 172
Ръкави на рибар

Ти идваш при морето за храна
на тялото, което обитаваш.
Но люспите са само параван
на хрилете, които ти дава.

И когато мрежата ти се скъса
от много или никаква риба-
не напускай морето, рибарю!

Облечи кърпената си риза
И недей да навиваш ръкави.
Ползвай ги като следваща мрежа.

Знаеш ли защо
рибарят си мокри ръкавите?
За да не знае,
че цветът им се променя.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me