uFeel.me
Ръката ми хвани и.......
Автор: linapaint,  22 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 542
Тъжно ми е,
няма никой
- в моето сърце...
Душата ми я брулят
- зимни ветрове!
Сълзите ми се стичат,
по увехнало лице...
Тъжно ми е,
очите си затварям,
но не ми се спи...
Музиката ме унася
- някъде далеч,
седнала върху килим
- от пролетни цветя
Търся те,
да не съм сама!
Очите отвори
- пролет идва!
Като цвете нежно
- мене събуди!
Пътят е един
- ръката ми хвани
и ме поведи
- няма да те питам,
на къде вървим!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
22/02/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me