uFeel.me
РОЖДЕН ДЕН
Автор: blueberry,  19 май 2011 г. в 15:32 ч.
прочити: 290
Поканих си гости - рожден ден все пак.

ЕГОТО появи се отегчено, но с фрак!

Подарък не носеше. Часът беше късен.

Поводът - весел, гостът - навъсен.

ВИСШЕТО АЗ със невидими длани

прикриваше с рози заздравелите рани.

Почерпи със обич разнородните гости -

едни месоядни, други - на пости.

И после се сля във изящната зала

със светлата нощ, омагьосала бала.

Латерна скрибуцаше една сред тълпата.

Порив за танц се събуди в ДУШАТА,

но тъй и не стана на дансинга прашен.

Танцът не беше чак толкова важен.

Чепикът я стягаше без ясна причина.

Мълком сбогува се и със тази година.

МЛАДОСТА я подкачаше за обувките тесни,

за незрелите избори, за лиричните песни.

И се чукна за здраве със СЪДБАТА ревнива

\"За много години да съм здрава и жива!\"

 

Изненада си спретнах. В това съм добра. 

В деня на своето раждане -

НЕ БЯХ САМА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me