uFeel.me
РОДИХ СЕ ПАК
Автор: ПРЕРОДЕНА,  1 юли 2008 г. в 15:30 ч.
прочити: 1114
Страданието от сърцето си изтръгнах,
в очите си запалих плам,
на устните усмивка аз поставих
и мъничко любов във всяка длан.
Отърсих се от мислите си мрачни,
научих се да съм щастлива
и не сълзи, тъга и неудачи,
а радост във душата вече има.
Родих се пак, но вече зная -
в носталгия не ще потъна.
Започнах даже да мечтая
и желанията свои сбъдвам.
Отгърнах страницата нова,
по други пътища поемам.
Сега съм птица аз свободна
и най-доброто от живота вземам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me