uFeel.me
РОДЕНИ ДА ОБИЧАТ
Автор: taniatanina,  3 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 299
Родени да обичат
простора и звездите,
красиви дъждове,
въздушното море,
Човека с добрината
и смелостта му свята,
поезия лирична
със музика отлична
и силата във нежност,
сияйната безбрежност,
сърцата са звезди
и раждат те искри!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me