uFeel.me
РЕВНИВЕЦ
Автор: Jijo,  21 юли 2008 г. в 04:33 ч.
прочити: 394

За секунда ако мръднеш,

почвам звучно да мърморя.

И дорде не се завърнеш

Аз стените ще съборя.

До магазина ли ще ходиш?

Трябва аз да проверя.

Да не би да ме извозиш,

Как да ти се доверя.

С приятели излизаш,

че кои сега са те?

Можеш тука да поливаш

твойто цвете, тоест мен.

Ох, сега къде пък хукна?

Да бе… На пазар с жени…

Оле боже, май ще пукна…

Тази ревност ме плени.

Ала почвам да съзнавам,

няма нужда от това.

Ревност ако ще създавам,

Ще убия любовта.

ЗА МОЯТА НАЙ-ИСКРЕНА ЛЮБОВ ИННА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me