uFeel.me
РЕАЛ МАДРИД
Автор: viktoria,  4 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 351
Р-адост носи по света
Е-дин отбор непобедим
А- сега е на всекиго любим
Л-юбим с игра красива
М-илиони го обичат
А- сега всеки го подкрепя
Д-нес и вечно ще е бялата идея
Р-ЕАЛ МАДРИД
И-стински велик
Д-а зарадва милионите сърца

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me