uFeel.me
РАЗРУХА
Автор: aza_9,  4 юни 2011 г. в 17:55 ч.
прочити: 266
НАСТЪПИ ОТНОВО
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО-
БРАТ СЪС БРАТА,
СЕСТРА СЪС СЕСТРА,

МАЙКА СЪС РОЖБА,
ПРИЯТЕЛИ ВЕРНИ,
НЕ НАМИРАЩИ СЛОВА
ЗА ЛЮБОВ, ЗА МИРА...

И ВЕЧЕ НЕ ПЕЯ,
ЗАГЛЪХНА ПЕСЕНТА МИ,
ТЕЖКА СТРОГОСТ
МЕ ОБЛИЧА ТЪЖНО,
КАТО СМЪРТНА ДРЕХА...

ДАЛИ ЗАЩОТО ХЛЯБ
ВИ НЕ ДОСТИГА,
ПОЛЕТ НА РАДОСТ
НЕ ОТКРИХ МЕЖДУ ВАС
ЗА УТЕХА...

РАЗРУХАТА Е ПЪЛНА,
БЕЗПОЩАДНА,
КАТО НОЖ ЗАБИТ
В ДУШАТА МИ БЛЕСТИ

И КАТО ГРЕШНИК
ИЛИ СВЕТЕЦ НА КЛАДА,
АЗ МОЛЯ ВСЕВИШНИЯ
ДА НИ ПРОСТИ...

УТЕШИ ДУШАТА МИ,
О БОЖЕ,
СЪНУВАЩА ПРИЯТЕЛИ,
БРАТЯ И СЕСТРИ

УТЕШИ НЕЯ -
ТРЕВОЖНАТА,
ДА ЗАПЕЕ ОТНОВО,
ДА СЕ ВДЪХНОВЯВА
ПАК ОТ МЕЧТИ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me