uFeel.me
РАЗМИСЛИ НАД ДЪСКАТА
Автор: argonyk,  16 април 2012 г. в 10:04 ч.
прочити: 283

Любов ли? Моля ви! Без ресто.

Прелива думата от фалш!

Макар и да съм слушал често

след нея сватбения марш.


Изтри се тя, дори мутира...

Говорих вчера с мой познат.

Той от години просперира -

бракоразводен адвокат.


Човекът не е като мене.

Държи на своя интерес.

Аз карам ретро ситроена,

а той - в луксозен мерцедес.


Та... без увъртане ви моля.

Познат е този каламбур.

И неведнъж след бегъл поглед

във пазва чувал съм: \"Сладур...\"

 

Не, думата не я разбирам.

Признавам, с риск да съм неук.

Тя нокти \"Любовта\" лакира,

а аз за супа режа лук.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me