uFeel.me
РАЗМИНАВАНЕ С БЯЛОТО КУЧЕ
Автор: ili,  30 декември 2010 г. в 12:17 ч.
прочити: 370
Разминавам се с бялото куче.
Всяка вечер оглеждам сокака.
А пък то сякаш ме е научило
и ме чака - най горе ме чака -
аз му ида - стаена, задъхана,
но преглътнала дъх за минути...
И тогава то лапи напъхва
във нозете ми, в ужас обути.
И ръмжи - и се зъби наперено -
бяло ангелче, паднало ниско.
Посрещачо, къде те намерих -
всяка вечер от страх да увисвам?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me