uFeel.me
РАЗДАЙ МЕ ДОКРАЙ
Автор: blueberry,  17 август 2012 г. в 11:43 ч.
прочити: 204

Раздай ме докрай,

до последната дума.

До последната мисъл

обичай ума ми.

Копней до побъркване.

Душата ми бяла

във стих се превръща.

Светът е за двама.

Носи аромата ми

жив под сърцето.

Когато умората убива поета,

когато имам нужда от жажда

в очите си крий ме –

гореща и влажна.

До край ме раздавай.

Светът е за двама.

„УТРЕ” просто

може да няма.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me