uFeel.me
РАЗДАВАМ УСМИВКИ
Автор: maria_ha,  10 ноември 2012 г. в 01:20 ч.
прочити: 329
Как не се наваля този дъжд във очите ми?
Как не спря във зениците жарко слънце за миг?
Да погали с лъчите си, както гали кокиче  
и да чуя на гарвана последния вик!
Как не спря този студ да замръзва във вените?
Да прегръща сърцата с черна, лепкава кал...
И висулки от завист..., онези студените
да оставят следи във душите без жал...

А не може ли просто да живеем живота си  
и не гледаме вечно в паницата чужда?
Аз раздавам усмивки... Елате, вземете си!
И раздайте любов на някой във нужда!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me