uFeel.me
РЪКАТА НА ОТЧАЯНИЕТО
Автор: zefpet,  19 декември 2011 г. в 18:53 ч.
прочити: 633

Изплашен лъч от звездна тишина

се блъсна в заскрежения прозорец.

Потърсил бе любов и топлина

погрешно, при отчаяните хора.

 

Самотен мъж седеше в полусън,

със празен поглед, вперен във екрана.

Отнякъде се чу китарен звън,

но сякаш беше слухова измама.

 

Те, мислите, витаеха отвъд,

където бе синът му, вече ангел.

Приготви се мъжът за дълъг път –

утехата в живота му я няма.

 

Пиян хлапак, в блестящ кабриолет,

ограби на живота светлината.

„Ех, кучи сине, идва твоят ред!” –

пищов и мъж прекрачиха през прага.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me