uFeel.me
Пясъкът и морето...
Автор: womanly,  21 юли 2011 г. в 11:02 ч.
прочити: 483
Блести морето в тъмнината,
по пясъка оставя мокри следи...
С мек блясък изгрява Луната,
тайничко надниква - в морските дълбини.

Чайки красиви високо се извисяват,
в небесната шир – изящно летят.
Трептящ букет от звезди правят,
разперили крила – щастливи кръжат.

А вятърът тихо - танцува по вълните,

повява леко и нежно шуми...
Преплитат се нощите и дните,
озарени със слънчеви и лунни лъчи...

Прегръщат се тогава пясъка и морето,
целуват се с наслада - усамотени на брега.
Там, на плиткото, където
в един акорд пеят - за красотата и Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me