uFeel.me
Пясъчно
Автор: nella_gold,  31 август 2012 г. в 21:24 ч.
прочити: 153

Часовникът  отново занемя,

заплака в себе си –

със песъкливи сълзи.

Отронено,  

и времето се спря  –

по скрина търсеше те,

сякаш... тебе.

Обърнах го – отново не брои,

mростенва…

Само мигове студени.

А в мислите си по-преди -

редеше ги - минута след минута -

в най - нежната,

\"измислена\" любов,

когато двама с теб

рисувахме

красивото безвремие...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me