uFeel.me
Птици
Автор: Ивайло Яков,  17 август 2010 г. в 22:14 ч.
прочити: 423
Мъгла раздира синкав ден
и вятърът разклаща къщите.
Оказват се гнездата тленни,
разхвърляни в очи намръщени.

Писукат птичета по локвите-
за полет още твърде рано е,
а е толкоз късно да помогне
душата ми безкрило разпиляна...

09.08.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me