uFeel.me
Птица
Автор: dbhz,  8 май 2011 г. в 04:22 ч.
прочити: 207
Като птица бяла искам аз да отлетя,
да избягам от сивия свят
и да срещна едни пъстроцветни поля,
където и аз сред любов да цъфтя.

Да бъде по хубав светът аз мечтая,
не искам войни, грабежи и смърт,
но ще срещна ли туй поле аз не зная
и все пак ще започна с усмивка денят.

И хубав ще бъде, аз се надявам,
прекрасен човек щом до мене стои
и в смях и веселие да бъде прекаран,
а лошите спомени, кой ти брои.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me