uFeel.me
Птичката...
Автор: nikatang,  13 ноември 2009 г. в 01:58 ч.
прочити: 306
Годината изтече мимолетно
Птичката порасна неусетно
И да литне мисли си, че може
И ще пробва, без да се тревожи

Дали нагоре тя ще полети
Към светлите простори
Или беда ще я сполети
Тя сълзи не ще да рони!

Защото само мисълта
За полета макар и кратък
За свободата да лети сама
И сама да си реши съдбата

Е достатъчна, за да забрави
Че може и да се удари
Но и да падне пак ще помни
Онази мисъл свята
Че сама така си е решила
Че сама разпери си крилата

И ще се вдигне пак да пробва
Да достигне небосвода
Ще лети направо и нагоре
До висоти и кръгозори
С една едничка цел...
Напред и все нагоре!

25.07.2007 Букурещ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me