uFeel.me
Прозрение
Автор: LostInTheRain,  5 януари 2012 г. в 21:37 ч.
прочити: 222
Избродих
до последна стъпка
пустото.
До сетна мисъл,
до последен стих.
И накрая се оказа,
че пустото е празно.
Без мъдрост
скрита от невежите.
Защо ли
трябваше
да го разбирам.
Сега с избодени
от скръб очи
ще трябва
пипнешком да събера
останалите капки вяра.
Да ги търся
като живата вода.
И от тези капки,
ако имам сили,
нов свят да сътворя.
Свят без пусти ъгли.
Свят, пълен
с истина
и светлина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me