uFeel.me
Прозрение
Автор: Amurosa,  31 юли 2011 г. в 10:31 ч.
прочити: 241
Споделената ми свобода
днес към твоята усмивка тича
не се измерва с радост и тъга,
този, който безпределно се обича.

С дъх извайваш
душевната ми стъкленица
По- ценен от живота
По-силен от смъртта
е само този,
който безпределно те обича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me