uFeel.me
Прозорче към дома
Автор: savi_90,  7 юни 2013 г. в 06:18 ч.
прочити: 219

 

На прозорца мръсно бял
скоро никой не бе стоял,
никой не бе погледнал
красотата на природата,
която бе дарила двора.

Никой не се бе сетил
за иначе красивата гледка,
която е топлила някога дома.
В картинката черно-бяла
тъгата е вперила ръцете си.

Стъклата, които лица отразяваха
стоят днес прашни и запустели,
а с окови тежки е окован
дървения вратник с изгнили места.

Останала е днес само една
която се оглежда в тез стъкла
природата - разбира се че ще е тя
днес тя командва пътя на света.

Внезапна силна буря се оттули
като че ли от тъга
и ледена градушка пак зачука
по изнемощелите в годините стъкла.

Едно от тях уви не издържа
и пръснаха се мъничките му стъкла!
Тъй както капките в дъжда
отмиха се огледалите се лица!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me