uFeel.me
Протегнати към теб ръце
Автор: aida,  15 януари 2010 г. в 14:45 ч.
прочити: 387
Изкуство е да можеш, да обичаш,
да изградиш частица от житейската съдба...
Изкуство е Човек в човека да откриеш,
да изживееш своята мечта.

Отвори очите си красиви,
отвори и своята душа...
Отпусни се, усмихни се -
Приятелят пред тебе е сега.

Не се сърди, че теб избрах,
не се сърди, че те обикнах -
и искам още да ти подаря
нежната усмивка на една жена.

Погледни ме... Аз наистина съм тук
с протегнати към теб ръце -
не ми отказвай, поеми ги-
това са мойте две ръце.

Протегнати ръце - ръцете на приятел...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me