uFeel.me
Просто стихче...
Автор: pin4e,  15 ноември 2010 г. в 19:15 ч.
прочити: 546
- Защо умираш, мамо?- не попитах.
В прозореца вилнееше небе,
дълбоко като есенна молитва.
Бях възрастен. На двадесет и две.

- Защо умираш...? Хапах си езика.
Тържествено-мъжествено мълчах,
защото нямах смелост да попитам.
И бях спокоен, колкото не бях.

- Защо умираш, мамо? - те попитах
накрая. И от яд се разревах.
Ти се усмихна със сълза в очите.

Отгоре Господ палеше звезда.

2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me