uFeel.me
Просто чувства
Автор: kalliq,  8 декември 2009 г. в 15:54 ч.
прочити: 220

Боли сега и тъй ми е нещастно


ръка увисна в пареща смола


и мислите разбиха се в желязо


сърцето ти ли бе това?


Сърцето ми в тъга се преобърна,


животът се обърна в игра,


в която двама с теб се търсим


и всеки хванал своят си проблем,


по своят път с тръни преграден,


но очите ни се търсят, 


тъй че по-добре се спри.


Че всичко това е просто нищо,


ако не ме целунеш бързо ти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me