uFeel.me
Прости ми
Автор: PATICA01,  6 март 2011 г. в 08:26 ч.
прочити: 324
Ти ме учиш да свеждам глава, 
търпеливо да чакам в смирение,
показваш ми кога съм недобра
и каляваш моето търпение.

Главата си навеждам много ниско,
опирам колената във пръстта,
без сълза и стон се вкаменявам,
очаквайки протегнатата ти ръка.

Докосни ме с тиха молитва,
кажи ми две-три думици само.
Без теб е трудно да живея, защото
ти си Ангелът на мойто рамо.





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me