uFeel.me
Прости ми
Автор: Andromaha,  17 април 2010 г. в 16:39 ч.
прочити: 609
Поредната ти чаша те допива
и пушиш... зная и защо,
усмивката очите ти не скрива
да, има ме... но за какво?

Поредната ти чаша те допива,
пак в петък... пак е пета нощ.
От жажда, само жаден знае как се пие
през дупката на пукнат грош.

Кралицата на твоя дъжд вали в пустини,
а ти я чакаш тайно в полунощ.
Във петък се разпъват все невинни,
виновният не винаги е лош

Прости ми

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me