uFeel.me
Прости ми ...!
Автор: Zelenvik,  6 юли 2011 г. в 01:11 ч.
прочити: 342
Ти си ми всичко!!!
Объркан съм. Гневя се все още на двойника си. Този недоволен брадатко, няма да се церемоня. Баста! Валс и пролет! Там някъде бръмчат самолети.
Трябва да те преодолея! Да вървя напред. Да бъда или да не бъда? Мистерия на връзките. Връзките или се развързват или се режат. Възлите болят ли?
Разбрах болят! Много болят!
Развързвам възлите на нашето недоверие. С теб до края и след това.
Красива си във всички твои превъплъщения. Най-красива си оставаш. Единствена! Моля те прости ми, забавих се.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me