uFeel.me
Прощално
Автор: SteelGod,  10 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 424
Времето минава,
със него се отдалечаваш Ти...
Но в спомените ми оставаш
като момичето на моите мечти.

Последната ни вечер приближава,
последни мигове и край, дотук.
Но нека да не мислим за раздяла
в последната ни вечер заедно, един до друг.

Обичам те, но мила,
кажи жевях ли в тебе миг поне?
Дори скръбта ми да надвие мойта сила,
ти знай, че те обичам и любовта ми няма да умре.

Обречена любов,
замиращ в тишината зов...
Зов от ярост и тъга...
Гняв, превърнал се в сълза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me