uFeel.me
Прошка
Автор: Nikol_Rus,  6 март 2011 г. в 10:23 ч.
прочити: 332
Днес аз прощавам на всички
за направени грешки от тях,
и ще искам прошка от всички,
към които лоша аз бях.

Да ми простят татко и мама,
далече заминах, далече,
самотни останаха двама…
Дали ще се видиме вече?!

Да ми прости и моят съпруг,
че от ласка и нежност лиших,
любовта си не дадох на друг,
просто с нея децата дарих.

А на него пък аз ще простя,
беше груб често със мене
и към грешките на наш\'те деца
нямаше малко търпение.

Да простят синовете пораснали,
че се тревожа за всички,
може мъже да са станали,
но за мене са още мънички!

Прошка аз искам от милите –
приятели, близки, сестрички,
че не ми стигнаха силите
за да помогна на всички!

Накрая със сълзи в очите,
прошка искам от мойта Родина,
далеч от нея тъжни са дните,
без нея сме просто руина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me