uFeel.me
Пророчество
Автор: tanq_mezeva,  30 септември 2009 г. в 11:40 ч.
прочити: 764
Беше сън... мистичен, избледнял,
но диря във душата ми оставил.
След казани пророчески слова,
чаках да се сбъдне, незабравила.

Видях Учител. Старец белобрад.
С очи звезди -  свободни сини птици.
Обгърнаха ме с мисъл най-добра,
прошепвайки: \"Търпение момиче!

Не бързай да превземаш вечността.
Натрупвай опит. Земното привличай.
С любов изпълвай нежната душа.
Не се плаши. Уроците извличай.

Ще дойде миг, достойна ще си ти,
сред воините светлинни да застанеш,
на тези...  къпещи света с  лъчи,
злините с вяра, побеждаващи.\"

Сега спокойно чакам този ден,
и вярвам, че съдбата е избрала,
да сбъдне пътя  мой, определен.
Любов в слова, на всички да дарявам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me