uFeel.me
Пропукване
Автор: AM,  27 август 2012 г. в 17:01 ч.
прочити: 244
Приземяване
по време на зной,
то става
постепенно:
- не рязко
- не изведнъж
потъването става постепенно.

Жари,
превзема водата
сухата пръст
и пукнатините
стават убежище:
- за мислите
- за водата
в дълбоката пропаст изтичаме.

Пропукването,
става изведнъж.
Пропадането също.
Зароди се единица разум...?!
В този ред -
пропукване,
изливане,
растеж,

Копнея за слънце
в първият хладен ден!

26.08.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me