uFeel.me
Пронизване
Автор: Nemezida,  29 септември 2010 г. в 20:41 ч.
прочити: 392
Дъгата прониза облака.
Тъй дивно син -
като за сбъдване.
Влизаше навътре.
Показа се за миг
(да облекчи онази
жажда за Красивото) –
миг на копнеж
и сливане.

Облакът бе оплоден.
Пъстроцветно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me