uFeel.me
Промъкна се... (2)
Автор: nella_gold,  11 юли 2010 г. в 23:05 ч.
прочити: 479
Промъкна се и тази нощ в съня ми,
за да ме видиш в новата ми роля.
Промъкна се, не те усетих. Може
да превърнеш тази нощ съня ми в огън.


Остани. Не ще ми пречиш.
Замълчи и гледай как ще се превъплътя
във ролята на жрица, която в сърцето си
отдавна скрила е забравена от детството мечта.


Не тръгвай. Чуй - сърцето ми говори.
Не се плаши - та аз съм само птица в полет,
с опърлени макар от времето крила.
Сега ли?! Сега ще се опитам пак


към твоя свят да полетя.
Ако не успея, повдигни ме от земята...
Не пречупвай моите крила -
във тях е скрита детинската ми суета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me