uFeel.me
Пролетта
Автор: bat^goiko,  23 март 2011 г. в 23:07 ч.
прочити: 226
Сезонът на любовта - пролетта,
сезонът на новото начало,
зеленото и чисто пробуждане,
сезонът на свежестта,
доброта и красота,
сезонът на чувствата - пролетта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me