uFeel.me
Пролетно
Автор: MariaY,  25 февруари 2012 г. в 22:38 ч.
прочити: 424
Пролетно ми е. Не, че вън е пролет.
Толкова е пролетно. В мен шептят цветя.
Пеещо ми е. Птица съм във полет.
И рисувам звън в разцъфтели небеса.

Слънчево ми е. В изгрева слънцата
стоплиха с зеници облак от мечти.
Пролетно ми е. И пъстро в душата.
С цвят, небе и птици - пролетта вали.

Ето ме, с теб съм моя пролет.
Млада, все по-нова - влюбена жена.
Нося пролетта (в сърцето) и не чакам
месец март (а сбъдвам!) с пролетна съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me