uFeel.me
Пролетно
Автор: mmarinov59,  5 април 2011 г. в 11:52 ч.
прочити: 181

   

 

И ето пак е пролет,

отново дървеса цъфтят,

отново вън деца се гонят,

отново влюбените си шептят!

 

В полето бродя мълчаливо,

да чуя всичко как расте,

но чувам аз гласче звънливо,

там нейде смее се дете!

 

А в Балкана още е студено,

че бавно се топи снега,

но за Зимата е забранено,

Пролет вече е дошла!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me